МЕДИКОМ-СОЦИАЛ е специализирана агенция заГРИЖИ ЗА ВЪЗРАСТНИ, ГРИЖИ ЗА БОЛНИ, ГЛЕДАНЕ НА ВЪЗРАСТНИ медико-социални услуги,

която предлага квалифицирани болногледачки, детегледачки и домашни помощници.

 
Болногледачки


Когато ни изберете, поверявате грижата за възрастните родители или болните си близки в ръцете на социални работници, чиито принципи на поведение са уважение, професионализъм и отчитане на нуждите на клиента.


Детегледачки


Сигурността и психологическото благополучие на децата Ви са от решаващо значение за тяхното израстване. Ето защо в екипа ни работят педагози и психолози, които са обучени не просто да отглеждат детето, но и да оценяват потребностите според индивидуалното възрастово и психологическо състояние.


Домашни помощници


Домашните помощници са незаменима отмяна за жените, които имат нужда от време за себе си, за своята професия, за своето семейство.

Доказателството, че ценим нашите клиенти, е в сериозния психологически и професионален подбор на кадрите. Рисковете от неквалифициран персонал се преодоляват чрез финално интервю. Клиентът се среща с подбрания специалист и дава съгласието си да работи с него.

Осигурете за себе си и за своите близки спокойствие, сигурност и свободно време!

МЕДИКОМ-СОЦИАЛ е на разположение за Вашата заявка.

ГРИЖИ ЗА ВЪЗРАСТНИ, ГРИЖИ ЗА БОЛНИ, ГЛЕДАНЕ НА ВЪЗРАСТНИ, ГЛЕДАНЕ НА БОЛНИ, ГРИЖИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ПО ДОМОВЕТЕ, ГРИЖИ ЗА БОЛНИ ПО ДОМОВЕТЕ, ГЛЕДАНЕ НА ВЪЗРАСТНИ ПО ДОМОВЕТЕ, ГЛЕДАНЕ НА БОЛНИ ПО ДОМОВЕТЕ, ГРИГИ ЗА ВЪЗРАСТНИ И БОЛНИ ПО ДОМОВЕТЕ, БОЛНОГЛЕДАЧКИ, СОЦИАЛНИ АСИСТЕНТИ, ДОМАШНИ ПОМОЩНИЦИ